Üniversite'de diplomalar hazır

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı lisans ve ön lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencilere diplomaları verilmeye başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2013 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite'de diplomalar hazır

Üniversite bu konuya titizlikle yaklaşıyor ve öğrencilerine geçici mezuniyet belgesi yerine asıl diplomalarını veriyor. Diplomaların yanı sıra Avrupa çapında tanınma, kabul görme ve üniversiteler arası hareketlilik imkanı sunan, mezunların ulusal ve uluslararası çerçevede istihdam edilebilme fırsatlarını artıran, diplomalarına ek olarak verilen ve tamamlayıcı bir belge niteliği taşıyan Diploma ekleri de üniversite tarafından mezun öğrencilere veriliyor.

Diplomaların şekli, kağıt türü, ön ve arka yüzünde yer alacak bilgiler, Türkçe dilinde ve aynı metnin öğrenciler tarafından uluslararası başvurularında kolaylık sağlaması için İngilizce dilinde yazılmasının yanında, diploma sahteciliğine karşı geliştirilen hologram, soğuk mühür ve diploma arkasında da öğrenciye ait kimlik bilgileri kullanıldı.

7 Aralık Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç; "Öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamlayıp şimdi iş hayatına atılmaya başladılar. Üniversite olarak bizler de öğrencilerimiz için her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Mezun olmalarından çok kısa bir süre sonra hızlı bir şekilde diplomalarını hazırladık ve öğrencilerimize vermeye başladık. Kilis 7 Aralık Üniversitesi mezunları geçici mezuniyet belgesine ihtiyaç duymayacaktır. Diplomaların hızlı bir şekilde hazırlanarak öğrencilere verilmesinde çabaları ve özverili çalışmaları nedeniyle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeline teşekkür eder, öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber